İşte uçağın düşürüldüğü yer

Suriyeli askeri sözcü SANA'ya açıkladı: Uçaksavarla vurduk.


Sana Haber Ajansı, askeri sözcünün açıklamasına dayandırılarak Türk uçağının düşürülmesi ile ilgili habere yer verdi.

Ajans, askeri sözcünün Türk uçağının Cuma günü öğleden önce saat 11.40 sularında Suriye bölge suları üzerindeki hava sahasının batı yönünde, alçaktan hızla uçan yabancı bir cismin göründüğünü bildirdiğini yazdı.

Habere göre sözcü, Suriye hava sistemlerinin sahilden 1 kilometre uzaklıkta olan uçağa uçaksavarla karşı koyduğunu ve hedefe isabet ettiğini, isabet alan uçağın yanarak Lazkiye kentindeki Um el-Tuyur Köyü'nün doğusuna Suriye kara suları içine, sahilden 10 kilometre uzaklıkta denize düştüğünü açıkladı. Askeri sözcü, daha sonra vurulan hedefin Suriye hava sahasına giren askeri Türk uçağı olduğunun ortaya çıktığını, uçağa bu tip durumlarda geçerli olan kanunlar çerçevesinde uygulamanın yapıldığını savundu.

Olayın ardından iki ülke deniz güçleri komutanlıklarının temasa geçtiğini söyleyen askeri sözcü, Suriye gemilerinin Türk tarafıyla kaybolan iki pilotu arama kurtarma çalışmaları yaptığını kaydetti. Ajans bölgeye dair de bir haritayı sitesinde yayınladı.


Star 

1 yorum:

Even software made for the first time and it won't be a ton of hugely talented editors, the ones who want out and let's
say we're the ones who keep the text and photos instead. We were able to make nice looking phones, and the publication date sexcam is 2001.

my blog post :: sexcams

Yorum Gönder